Posjedujemo 18 Ha vinograda na odličnim brdovitim položajima u Baranji, između mjesta Zmajevac i Batina i na toj površini njegujemo 120.000 trsova. Vinograd je sađen u dvije faze: polovica je sađena u proljeće 2004. godine, a druga polovica 2005. godine.

 
14

godina proizvodnje vina

50

i više osvojenih nagrada

30

i više zemalja se nalaze naša vina

 

Naša priča

Naš put

 

Uz vlastitu mehanizaciju, stručne i marljive zaposlenke, nastojali smo osigurati već u prvim godinama proizvodnje značajno mjesto među priznatim baranjskim vinarima, prateći europske i svjetske trendove.

 • 2004.

  Sadnja nasada vinograda

  Polovica nasada vinograda je sađena u proljeće 2004. godine kada i kreće naša priča.

 • 2005.

  Sadnja drugog dijela nasada

  Druga polovica nasada vinograda posađena je 2005. godine

 • 2010.

  Početak priprema za EKO Certifikat

  Početak nadzora stručnih institucija koje izdaju certifikat za ekološku proizvodnju.

 • 2014.

  EKO Certifikat

  Od 2014. god. na našim proizvodima imamo otisnut EKO znak

O Nama
 
 
O Nama

Vinogradi su smješteni  na potezu između mjesta Zmajevac i Batina u neposrednoj blizini Dunava. To je područje daleko od svake industrije s mikroklimom idealnom za proizvodnju visoko kvalitetnog grožđa kontinentalnih kultivara.

Poznato je da se još u vrijeme starog Rima na ovim područjima uzgajala vinova loza.

 

Zahvaljujući odličnom tlu i pogodnoj klimi uspješno uzgajamo brojne kontinentalne sorte vinove loze od čijeg grožđa proizvodimo kvalitetna i vrhunska vina. Uspješno spajamo stečena znanja s najnovijom tehnologijom i naprednim proizvodnim procesima.

Proces prerade grožđa baziran na tisućljetnoj tradiciji realizira se kod nas najmodernijom vinarskom tehnologijom. Na taj smo način osigurali da sva raskoš pojedine vinske sorte bude pažljivo očuvana i potom vjerno prezentirana u natočenoj čaši pruživši Vam nezaboravan užitak.

Berba se odvija na tradicionalan način, isključivo ručno, bez strojeva...

Nakon punjenja u boce, bijela vina iz premium linije odležavaju u horizontalnom položaju minimalno 90 dana prije puštanj u promet, a crna vina minimalno godinu dana. Vina u bocama odležavaju na idealnoj temperaturi i vlažnosti zraka.